Meteen naar de inhoud

Waar doe jij je boodschappen voor op de BBQ?

Bart van Heulen, TurndontBurn

Door Bart van Heulen

Er zijn vandaag de dag een heel hoop mogelijkheden met betrekking tot het kopen van je BBQ Boodschappen. Veel van ons zullen gaan voor de korte weg naar de supermarkt. Maar is de korte weg ook de lekkerste weg? 

Budget

Een van de belangrijke zaken om mee te nemen in je besluit is je budget. Aan het eind van de dag moet het natuurlijk wel goed behapbaar zijn om lekker te BBQ-en. 

Planning

Besluit je op het laatste moment te gaan BBQ-en? Dan is het vaak toch een ritje naar de supermarkt. 

Ben je een Fijnproever en wil je wel eens wat anders? 

Mocht je bovenstaande dingen meenemen in je besluit er er achter komen dat je best wel eens wat meer uit wilt geven en voldoende tijd hebt totdat de BBQ plaatsvind dan is het wellicht een goed idee om eens verder te lezen.

Je kan naast je ritje naar de supermarkt voor je boodschappen er vandaag de dag ook kiezen om rechtstreeks van de boer je producten te kopen. Als je namelijk bijvoorbeeld de term Biologisch vlees kopen intypt in Google dan krijg je verschillende websites waar je gedeeltes of zelfs een groot deel van een Biologische koe kunt kopen in de vorm van een vleespakket. Neem maar van mij aan dat de kwaliteit hiervan vele malen beter en verser is dan het reguliere stukje vlees dat normaal word gebruikt. Ze bieden hier aangezien het BBQ seizoen weer is gestart ook BBQ pakketten aan, ik zou zeggen het proberen waard! 

Kwaliteit

De juiste kwaliteit is echt zijn geld waard in mijn ogen. Dat gezegd hebbende zal ik jullie vertellen wat ik bedoel. De ervaring en malsheid van een goed bereid stuk vlees of vis gaat vaak alles te boven. Ik bedoel, kan jij je die hamburger van de supermarkt die je vorig jaar zomer hebt gemaakt nog herinneren? Dacht het al, niet dus. Maar als ik denk aan de diamanthaas of T-Bone steak die ik destijds heb bereid kan ik de smaak bijna volledig terughalen en loopt het water me in de mond terwijl ik dit schrijf, haha. 

Herinneringen maken

Denk dus in het vervolg eens 2 keer na voordat je weer voor de kortste weg gaat en je BBQ boodschappen gaat doen. We hebben het als mensen tenslotte altijd over herinneringen maken. Kwaliteit producten die je met liefde bereid blijven gewoon langer hangen, bij jezelf maar ook bij je vrienden of familie. 

“Biologisch vlees, het proberen waard! “

Verder kan het gebruik van je BBQ Materiaal zoals spatels, tangen, vorken en messen ook een heel grote impact hebben op het plezier wat je beleefd tijdens het BBQ-en. Kijk daarom eens in onze online BBQ winkel om te zien of je nog wat zaken kunt gebruiken om hier aan bij te dragen! 

Verschillende soorten vlees en kruiden van BBQ boodschappen

Wat is echt belangrijk?

Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om je eigen swing te geven aan hoe je BBQ-T. Bovenstaand zijn tenslotte ook maar eigen bevindingen! Uiteindelijk is in mijn ogen het belangrijkste aspect van het BBQ-en het genieten met vrienden en familie, gezelligheid en samenzijn.

Naast de boodschappen te doen bij de supermarkt kan je bijvoorbeeld voor je kruiden en sauzen tegenwoordig ook bij Turn don’t Burn terecht! Zie bijvoorbeeld ons kruiden assortiment voor de meest veelzijdigste kruidenmixen en BBQ rubs. Of ons sauzen assortiment voor een lip smacking ervaring.

Mocht je nou benieuwd zijn naar wat heerlijke recepten waar jij je BBQ boodschappen voor kan gaan doen? Kijk dan eens naar onze algemene BBQ recepten pagina. Mocht je dat te veel scrollen vinden? Kijk eens naar onze knapperige buikspek, bavette rollade, mac and cheese, moink balls en shotgun shells. Dit zijn stuk voor stuk heerlijke BBQ gerechten die jij echt wel voor elkaar kan krijgen op je BBQ!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze Blogpost, laat het me dan gerust weten!

Groeten,

Turn Don’t Burn

Wil je deze blogpost delen of opslaan? Doe dat via onderstaande knoppen!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Print
Logo Turn don't Burn Nieuw
Hey BBQ enthousiast!

Wil jij de 3 beste BBQ recepten van Turn Don’t Burn gratis in een handig PDF document ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.